Στα πρόθυρα επιβολής προστίμων σε εργολάβους ο Δήμος Θέρμης για την κατάσταση στους δρόμους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στα πρόθυρα επιβολής προστίμων σε εργολάβους ο Δήμος Θέρμης για την κατάσταση στους δρόμους



Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες, τα παράπονα αναγνωστών μας για συσσώρευση λάσπης σε δρόμους της Θέρμης, ιδίως μετά και τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν, στην περιοχή. Περισσότερο εστιάζονται στη περιοχή πάνω από το γήπεδο του Θερμαϊκού Θέρμης, κατά μήκος της οδού Υψηλάντου, καθώς και έναν, δύο κάθετους δρόμους.


Βέβαια, πολλά παράπονα εξ αιτίας αυτού του φαινομένου, σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, δέχτηκε και ο Δήμος και συγκεκριμένα η αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας. Κάτοικοι της περιοχής δικαίως -ως φαίνεται- διαμαρτύρονται για τη διαμορφωθείσα κατάσταση.  Μάλιστα, αρκετοί τηλεφωνούσαν στον δήμο θεωρώντας ότι οι λάσπες και τα χώματα προέρχονταν από τα έργα για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης τα οποία κατασκευάζει ο δήμος Θέρμης. 

Οπως πληροφορούμαστε, στο σημείο μετέβη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκας ο οποίος διαπίστωσε ότι τελικά υπεύθυνοι για την άσχημη αυτή κατάσταση η οποία ταλαιπωρεί τους κατοίκους εκείνης της περιοχής είναι ιδιώτες εργολάβοι οι οποίοι κατασκευάζουν οικοδομές καθώς και το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλονίκης που εκτελούν εργολαβικά εργασίες εκεί

Από τη THERMISnews.gr επικοινωνήσαμε με τον Δήμο και όπως μας ενημέρωσαν, σήμερα κιόλας, πρόκειται να επικοινωνήσει με τους συγκεκριμένους εργολάβους και θα τους ζητήσει να προχωρήσουν αμέσως στην απομάκρυνση όλων των φερτών υλικών από τους δρόμους της περιοχής. Διαφορετικά θα επιβάλει σε βάρος τους τις προβλεπόμενες ποινές. 

Με την ελπίδα ότι οι υπεύθυνοι εργολάβοι θα αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και θα καθαρίσουν τους δρόμου,ς παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες αναγνωστών που μας έχουν στείλει τις τελευταίες ημέρες: