Έρχεται το Football Manager 2021 κι επιστρέφει στο Xbox μετά από δέκα χρόνια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έρχεται το Football Manager 2021 κι επιστρέφει στο Xbox μετά από δέκα χρόνια


Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει ξεκινήσει, με τη SEGA να ανακοινώνει ότι εντός του 2020 θα κυκλοφορήσει το Football Manager 2021.

Το φετινό κεφάλαιο υπόσχεται πως θα προσφέρει νέες, δυναμικές και πιστές στην πραγματική ζωή management εμπειρίες, με μια ανανεωμένη έμφαση στον παίκτη. Πλέον θα έχετε στην κατοχή σας περισσότερα εργαλεία από ποτέ για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ως manager και να γνωρίσετε επιτυχία με την ομάδα σας.

Στα νέα στοιχεία είναι και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα επιστρέψει στο Xbox έπειτα από μία δεκαετία. To Football Manager 2021 Xbox Edition θα βασίζεται στην Touch έκδοση και θα είναι μια ειδική Manager εμπειρία σχεδιασμένη για το χειριστήριο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο για τα Xbox Series X και S όσο και για τα Xbox One και Windows 10, υποστηρίζοντας Xbox Play Anywhere και Smart Delivery.



Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου, για Steam και Epic Games Store. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Football Manager Touch του Nintendo Switch το Δεκέμβριο, καθώς και τα Football Manager Mobile και Football Manager 2021 Xbox Edition που δεν έχουν ακόμη ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Δυστυχώς οι κάτοχοι PlayStation κονσολών δε θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο, με την ομάδα ανάπτυξης να κάνει δημόσια παράπονα πως η Sony δεν της παραχώρησε development kits.