Τελευταία Νέα:

Ρεκόρ στις πωλήσεις των video games τον Μάρτιο λόγω καραντίαςΣε επίπεδο ρεκόρ έφτασαν τον Μάρτιο οι δαπάνες για την αγορά video games, αγγίζοντας τα 10 δισεκ. δολάρια (9,26 δισεκ. ευρώ), εξαιτίας της καραντίνας που έχει επιβληθεί σε μεγάλο μέρος του κόσμου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η SuperData τα έσοδα από τις πωλήσεις των παιχνιδιών κονσόλας αυξήθηκαν στο 1,5 δισ. δολάρια, έναντι 883 εκ. δολάρια τον Φεβρουάριο, και τα έσοδα από τα παιχνίδια για τους υπολογιστές σημείωσαν άνοδο 56% στα 567 εκ. δολάρια.

Οι κατηγορίες αυτές των video games είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπου έχει επιβληθεί lockdown προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού με αποτέλεσμα οι πολίτες να βρεθούν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

«Οι άνθρωποι στρέφονται προς τα βιντεοπαιχνίδια, που τους αποσπούν την προσοχή με ασφάλεια στη διάρκεια της κρίσης covid-19 και χρησιμοποιούν τα παιχνίδια πολλαπλών παικτών για να παραμείνουν σε επαφή ο ένας με τον άλλο» σχολίασε η SuperData σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο τζίρος των βιντεοπαιχνιδιών παρουσιάζει παγκοσμίως αύξηση 11% σε διάστημα ενός έτους τον Μάρτιο, πρόσθεσε η SuperData.

Δεν υπάρχουν σχόλια