Έκοψαν την πίτα τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκοψαν την πίτα τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης


Η πολύτιμη προσφορά και το αξιόλογο το έργο τους προς τους δημότες μας τονίστηκε για μία ακόμη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.


Σε μία ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα οι εθελοντές μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας, ευχές για ατομική και οικογενειακή υγεία, πρόοδο και ευημερία το 2020, παρουσία των αρχών του τόπου.

Στην άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης, καθώς και στην αποτελεσματική, όπως είπε, παρέμβασή τους σε κάθε έκτακτο συμβάν για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης.



Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο μας δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς ένα πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο. Με τη δική τους πολύτιμη συνδρομή, πετυχαίνουμε όλοι μαζί, να αντιμετωπίζουμε ακραίες και δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να δίνουμε ταυτόχρονα ένα σημαντικό μήνυμα στους δημότες μας, γύρω από την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού.



Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα, στηριζόμενοι στις αρχές της αμοιβαιότητας και της αλληλεγγύης. Είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η παροχή βοήθειάς τους σε κάθε είδους καταστροφή. 

Εκπληρώνουν τον πιο σημαντικό ίσως ρόλο απέναντι στην τοπική κοινωνία, προσφέροντας ανιδιοτελές έργο με ανθρωπισμό και κοινωνική ευαισθησία, μέσα από δύσκολες συνθήκες, δείχνοντας αυταπάρνηση και αυτοθυσία.
Άπαντες συνεχάρηκαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και το αίσθημα ευθύνης με τα οποία συμβάλουν καθοριστικά στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και ευχήθηκαν μία καλή χρονιά με τα λιγότερα περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Οι Εθελοντές μας και το νέο έτος θα βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση και εκπαίδευση ώστε να αντιμετωπίζεται με αποτελεσματικότητα και επάρκεια κάθε συμβάν, τόσο κατά τους θερινούς, όσο και κατά τους χειμερινούς μήνες.