Τρία tips για να διαρκέσει το μαύρισμα παραπάνω - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρία tips για να διαρκέσει το μαύρισμα παραπάνω


Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρισμα
Ενώ το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά, σύντομα θα μας αποχαιρετίσει και το μαύρισμα. Αργά ή γρήγορα, και όσο ο ήλιος δεν μας βλέπει, το σοκολατί χρώμα φεύγει.
Όμως υπάρχουν μερικοί τρόποι που το κρατούν λίγο παραπάνω, όπως:

1. Κρύο μπάνιο
Όχι παγωμένο σε σημείο καρδιακής προσβολής αλλά όσο πιο κρύο μπορείς. Το ζεστό νερό αφυδατώνει το δέρμα σου και η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου.

Θα τα πούμε και αυτά παρακάτω αλλά ξεκινάμε από την αρχή της περιποίησης και αυτή είναι το μπάνιο. Γύρνα το νερό στο κρύο λοιπόν και σφίξε τα δόντια… κάνει και καλή σύσφιγξη!

2. Απολέπιση
Ναι, είναι το τελευταίο που θα σκεφτόσουν όμως, τα νεκρά κύτταρα θα φύγουν κάποια στιγμή και καλό θα είναι να τα απομακρύνεις μία ώρα αρχύτερα για να μπορέσεις να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου σωστά και να κρατήσεις το μαύρισμά σου περισσότερο!

Πρόσεχε όμως… Μην αρχίσεις να τρίβεσαι σα να μην υπάρχει αύριο. Κάνε απαλή απολέπιση με ένα λίγο πιο σκληρό σφουγγάρι.

3. Ενυδάτωση
Είναι το σημαντικότερο πράγμα για το δέρμα από όλες τις απόψεις. Η σωστή ενυδάτωση θα σε βοηθήσει να έχεις λαμπερή και υγιή επιδερμίδα και να διατηρήσεις το μαύρισμά σου περισσότερο.

Συνεπώς, όσο και αν βαριέσαι, πρέπει να βάζεις κρέμα, λάδι, λοσιόν ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει να χρησιμοποιείς για να ενυδατώσεις το δέρμα σου κάθε μέρα!


Queen.gr